DIGITAL EDUCATION SERVICES FINLAND

Laitteet

Tilaa laite käyttöösi tästä. Laitteen saadaksesi, asia sovitaan kouluttajan kanssa, jonka jälkeen voit saada laitteen postitse kotiisi. Laina-aika lasketaan siitä hetkestä kun laite on lähtenyt postitse tulemaan tilaajalle. Laite katsotaan palautetuksi sen päivämäärän perusteella, jolloin laite on lähetetty takaisin postitse.

Laitteet ovat oletuksena asennettu niin, että käyttäjä voi valita joko suomen-, ruotsin-, saamen-, arabian-, persian-, ukrainan tai englanninkielisen tuen. Laitteissa on esiasennettuna verkkoselain, toimisto-ohjelmisto, kuvankäsittely sekä mediatoistimet. Laitteisiin voi asentaa tarvittaessa omia ohjelmia laina-ajaksi.

Palauta laite määräaikaan mennessä lähettämällä Postin tai Matkahuollon kautta. Saat palautusohjeet sähköpostilla ja laitteen mukana. Säilytä alkuperäinen pakkaus takaisinlähetystä varten.

Tilaus

Täytä lomakkeen tiedot. Saat pyynnön tilausvahvistuksesta sähköpostiisi, joka käydään allekirjoittamassa sähköisesti. Tarvitset verkkopankkitunnukset tilausvahvistuksen allekirjoittamiseen. Laitteet lähetetään lomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen sen jälkeen kun tilausvahvistus on tehty.

Laitteilla on omavastuuosuus 200€. Se tulee tilaajalle kustannettavaksi tapauksissa, jos laite katoaa, menee rikki tai ei palaudu laitteen lainaajalle ehjänä määräaikaan mennessä. Tilausvahvistuksen tekijä vastaa laitteista ja niiden palauttamisesta määräaikaan mennessä.

DIGITAL EDUCATION SERVICES FINLAND